Tule mukaan johtokuntaan kehittämään SIHY:n toimintaa ja askellajiratsastusta!

20.10.2024

SIHY:n marraskuussa järjestettävässä syyskokouksessa valitaan johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle. Asetu ehdolle ja hyödynnä omaa osaamistasi yhteisen tärkeän asian hyväksi. Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen luottamustehtävä yhdistyksen ytimessä.

Vuoden 2024 syyskokouksessa valitaan jälleen johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle. Erovuoroisina ovat varapuheenjohtaja, sihteeri, urheiluvaliokunnan puheenjohtaja ja nuorisovaliokunnan puheenjohtaja. Erovuoroisina ovat lisäksi jäsen ja varajäsenet. Tarkemmat kuvaukset tehtävistä ja toimikausista löydät alta.

Johtokunta hoitaa yhdistyksen hallinnon, toimeenpanee yhdistyksen kokousten päätökset ja edustaa yhdistystä. Johtokunnan tehtäviin kuuluu muun muassa pitää yhteyttä paikalliskerhoihin ja käsitellä näiden ehdotuksia, valita yhdistyksen edustajat FEIF:n sekä muihin alan kotimaisiin ja kansainvälisiin järjestöihin tarpeen mukaan sekä vahvistaa tarvittavat ohjesäännöt yhdistyksen toimintaa varten.  

Johtokunta kokoustaa kerran kuukaudessa, tarvittaessa useammin. Kokouksissa keskustellaan ja päätetään (valiokuntien) ajankohtaisista asioista ja aiheista. Säännöllistä yhteyttä pidetään suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa käydään vapaata keskustelua ja tehdään tarvittaessa myös päätöksiä.

Johtokunnan jäsenenä pääset kehittämään SIHY:n toimintaa ja vaikuttamaan askellajiratsastuksen monipuoliseen kehittämiseen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tehtävään sinut perehdyttää edeltäjäsi ja tukenasi ovat muut johtokunnan sekä mahdollisesti valiokuntasi jäsenet. Vuoden alussa järjestetään lisäksi aina vanhan ja uuden johtokunnan yhteinen karonkka, jossa pääset tutustumaan muihin johtokunnan jäseniin ja saat tarkempaa tietoa SIHY:n toiminnasta ja johtokuntatyöskentelystä.

Olisitko sinä uusi johtokunnan jäsen? Lähetä 31.10.2024 mennessä vapaamuotoinen hakemus ja valokuva osoitteeseen puheenjohtaja@islanninhevonen.net. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö avoinna olevaan tehtävään, minkälaista kokemusta sinulla on askellajiratsastuksesta ja mitä odotat johtokuntatyöskentelyltä.

Ennen syyskokousta tiedossa olevista ehdokkaista laaditaan marraskuussa lyhyt esittely SIHY:n sivuille ja someen. Ehdolle voi asettua sääntöjen mukaan myös vasta syyskokouksessa.

Lue tästä lisää johtokunnan ja valiokuntien toiminnasta.


Erovuoroisten johtokunnan jäsenten toimenkuvat:

Varapuheenjohtaja (2 vuotta)

SIHY:n varapuheenjohtaja on puheenjohtajan apuna tarvittaessa ja jakaa toiminnallisen vastuun. Lisätietoja varapuheenjohtaja@islanninhevonen.net

Sihteeri (2 vuotta)

Sihteeri kokoaa ja laatii kokousten (johtokunta ja vuosikokous) asiakirjat ja huolehtii niiden julkaisemista SIHY:n kotisivuilla sekä arkistoinnista. Vastuisiin kuuluu sähköpostin seuranta päivittäin ja tiedon jakaminen oikeille tahoille. Sihteeri myös vastaanottaa jäsenistön viestejä ja tuo ne johtokunnan tietoon ja kokousten esityslistoihin. Lisätietoja sihteeri@islanninhevonen.net

Urheiluvaliokunnan puheenjohtaja (2 vuotta)

Urheiluvaliokunnan puheenjohtaja toimii yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton ja FEIF:n kanssa ja ohjaa urheiluvaliokunnan työskentelyä. Urheiluvaliokunta vastaa mm. kilpailukalenterista, kilpailusäännöistä, maajoukkueesta, SM-kilpailuista, tuomarikoulutuksesta ja liittovalmennuksesta. Kielitaitovaatimus englanti. Lisätietoja urheilu@islanninhevonen.net

Nuorisovaliokunnan puheenjohtaja (2 vuotta)

Nuorisovaliokunnan puheenjohtaja ohjaa nuorisovaliokuntaa, mikä järjestää yhdistyksen nuorille tapahtumia. Valiokunta toimi yhteistyössä Suomen Hippoksen ja FEIF:n kanssa. Lisätietoja  nuoriso@islanninhevonen.net

Jäsen (1 vuotta) Jäsen osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin ja Facebook-ryhmässä käytyyn keskusteluun.

1. varajäsen (1 vuotta) varajäsen osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin ja Facebook-ryhmässä käytyyn keskusteluun.

2.varajäsen (1 vuotta) varajäsen osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin ja Facebook-ryhmässä käytyyn keskusteluun.